UA-110080102-1 UA-110080102-1
 

PASTORAL

ACTIVITATS

L’escola procura el creixement humà i espiritual de l’alumnat, tot educant en la fe com a riquesa personal i social. Donar una dimensió transcendent a les diferents activitats que es realitzin al llarg del curs és un dels objectius de la pastoral. Són exemples d’activitats, les convivències d’inici de curs, la celebració de la festivitat del Pare Jamet, el DENIP, la Setmana Solidària, etc.

CONVIVÈNCIES

EUCARISTIES I CELEBRACIONS DE LA PARAULA 

A les convivències treballem de forma grupal els valors de la persona relacionats amb la dimensió espiritual

Vivim els temps litúrgics a través de les eucaristies i celebracions de la paraula, amb la finalitat de fer comprendre el seu sentit com  l’encontre amb el Senyor. Durant el temps de Quaresma, promovem el sagrament de la Reconciliació.

Celebracio paraula final.jpg
Convivencies.jpg

PARE JAMET

DENIP

Recordem el missatge de servei i d’amor a Jesús que ens va deixar el Pare Jamet, el nostre fundador, fent diferents activitats durant la seva festivitat.

Pare Jamet_2.jpg

Tota la comunitat educativa volem treballar per fer realitat la no-violència i la pau al món, amb diferents activitats a classe i de forma grupal tota l’escola.

Foto DENIP_1.JPG

Si vols més informació sobre la darrera celebració del Pare Jamet fes clic aquí.

Si vols més informació sobre la darrera celebració del DENIP fes clic aquí.

XERRADA ALUMNES

Donem a conèixer la realitat social a l’alumne perquè pugui comprendre la repercussió dels seus actes. Ens hi ajuda diverses entitats socials com, per exemple, Justícia i Pau, Càritas, Bisbat de Sant Feliu de Llobregat, etc.

 
 
 
 
UA-110080102-1