UA-110080102-1 UA-110080102-1
 

PASTORAL

CARÀCTER PROPI DE L'ESCOLA
PROJECTE PASTORAL
LEMA CURS

OBJECTIUS

CARÀCTER PROPI DE L'ESCOLA

Sota el carisma del nostre fundador, el Pare Pierre François Jamet, l’escola Bon Salvador vol formar amb valors que contribueixin al desenvolupament de la persona en les seves dimensions intel·lectual, humana i espiritual, educant en el sentit de la llibertat, de la responsabilitat, del respecte, de la pertinença al grup, en un clima que ajuda els joves a obrir-se al missatge evangèlic.

PROJECTE PASTORAL BIANUAL

Durant els cursos 2020 a 2022 treballarem el projecte “Cuida el medi ambient! Cuida el teu germà!”, inspirat en l’encíclica Laudato Sí (“Lloat sigueu”) del Papa Francesc. Al llarg de dos cursos aprendrem a tenir cura del medi ambient (la “casa comuna” segons ens en parla), i de conèixer les realitats socials de tot el món per entendre la relació entre els nostres actes i les desigualtats en el món.

LEMA CURS

L’objectiu d’aquest curs és la conscienciació pràctica de tota l’escola. Tota la comunitat educativa vol ser responsable del nostre entorn, saber com hem de canviar la nostra manera de relacionar-nos-hi, per a adoptar nous valors personals i socials, en benefici del medi ambient i de tots qui sofreixen les conseqüències d’una mala gestió i ús. Per això, el lema d’aquest primer any és “Respecta la casa comuna! Respecte el germà!. Treballarem, colze a colze amb l’Agenda 21 per convertir-nos en una veritable escola verda.

mon_laudato si_1.jpeg
 
 
 
 
UA-110080102-1