top of page
Pedro Francisco Jamet.jpeg

CARÀCTER PROPI DE L'ESCOLA

Sota el carisma del nostre fundador, el Pare Pierre François Jamet, l’escola Bon Salvador vol formar amb valors que contribueixin al desenvolupament de la persona en les seves dimensions intel·lectual, humana i espiritual, educant en el sentit de la llibertat, de la responsabilitat, del respecte, de la pertinença al grup, en un clima que ajuda els joves a obrir-se al missatge evangèlic.

Objectius

PROJECTE PASTORAL BIANUAL

Durant els cursos 2020 a 2022 treballarem el projecte “Cuida el medi ambient! Cuida el teu germà!”, inspirat en l’encíclica Laudato Sí (“Lloat sigueu”) del Papa Francesc. Al llarg de dos cursos aprendrem a tenir cura del medi ambient (la “casa comuna” segons ens en parla), i de conèixer les realitats socials de tot el món per entendre la relació entre els nostres actes i les desigualtats en el món.

IMG_0137_edited.jpg
mon_laudato si_1.jpeg

LEMA CURS

És el moment de passar a l’acció decidida. L’objectiu d’aquest segon any és contribuir a la crida que ens fa el Papa Francesc en la quarta “R”: el Reparar! La conscienciació que hem aconseguit s’ha de plasmar en accions concretes. Cal entendre i viure que el fet de treballar dins de l’escola és també una manera de sortir cap a fora. Aquest any continuarem treballant plegats amb l’Agenda 21 per convertir-nos en una veritable escola verda.

bottom of page