top of page

Conferència: El Videojuego, ese extraño en casa.


Conoce al videojuego para poder gestionarlo para tus hijos Impartida per: Raúl García Gómez i Daniel del Olmo Soriano

El videojoc és un fenomen sociocultural que ha irromput amb força dins la vida quotidiana. Els nostres fills creixen amb aquesta realitat. Han de jugar a videojocs? A quina edat han de començar a jugar? Quins dispositius son més adequats a cada edat? Quant de temps és recomanable que juguin? A aquesta xerrada pensarem en totes aquestes dubtes que ens plantegem i intentarem conèixer el videojoc i les eines que ens ajudaran a gestionar el seu ús a casa nostra.

Aquesta conferència serà impartida per:

Raúl García Gómez, soci fundador i CEO de Talking About Media. Professor “Distribució digital i màrqueting de productes digitals” en el Grau de Desenvolupament de Videojocs, i de “Empresa i Iniciativa emprenedora” en el Cicle Formatiu en Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius, a l’Escola de Noves Tecnologies Interactives de la Universitat de Barcelona (ENTI-UB).

I Daniel del Olmo Soriano, llicenciat en Psicopedagogia i Màster en Innovació Tecnològica aplicada a l’educació, sent els videojocs l’eix principal del seu projecte. Soci fundador de Talking About Media. Cap d’estudis de l’Institut Sant Pere i Sant Pau.

Us convidem a reflexionar sobre totes aquestes qüestions i d’altres que ens proposaran els ponents. Ens agradaria comptar amb la vostra assistència i suport, donat que el tema és prou interessant.

AMPA Col·legi Bon Salvador


16 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page