UA-110080102-1 UA-110080102-1
 

22a SETMANA DE LA CIÈNCIA


Ja hem clausurat una altra Setmana de la Ciència a l’escola i, novament, estem contents i satisfets de l’experiència.

Com ja us vàrem informar en una circular, del 10 al 19 de novembre s’ha celebrat a Catalunya la 22a Setmana de la Ciència, iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació.

Durant la Setmana de la Ciència s’organitzen tot un munt d’activitats de divulgació científica arreu del nostre territori: jornades de portes obertes, exposicions, xerrades, jocs, tallers científics… tot un ventall de possibilitats al nostre abast.

Al Bon Salvador, com cada any, hi fem la nostra contribució: els alumnes més grans fan de científics per als més petits, que gaudeixen dels experiments, els vídeos i les visites als laboratoris i a l’Aula de Tecnologia de l’escola.

L’any vinent... més!

#ciencia #bonsa

6 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Ja podeu consultar el llistat definitu de així com la llista d'espera per al curs 2022-2023

 
UA-110080102-1