top of page

22a SETMANA DE LA CIÈNCIA


Ja hem clausurat una altra Setmana de la Ciència a l’escola i, novament, estem contents i satisfets de l’experiència.

Com ja us vàrem informar en una circular, del 10 al 19 de novembre s’ha celebrat a Catalunya la 22a Setmana de la Ciència, iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació.

Durant la Setmana de la Ciència s’organitzen tot un munt d’activitats de divulgació científica arreu del nostre territori: jornades de portes obertes, exposicions, xerrades, jocs, tallers científics… tot un ventall de possibilitats al nostre abast.

Al Bon Salvador, com cada any, hi fem la nostra contribució: els alumnes més grans fan de científics per als més petits, que gaudeixen dels experiments, els vídeos i les visites als laboratoris i a l’Aula de Tecnologia de l’escola.

L’any vinent... més!

14 views0 comments
bottom of page