top of page

CELEBRACIÓ DE LA FESTA DEL NOSTRE FUNDADOR, PIERRE FRANÇOIS JAMET.


Un any més, el 12 de gener, tot l’alumnat de l’escola, el professorat i la Comunitat de religioses del Bon Salvador hem gaudit de la celebració de la festivitat del nostre fundador, el beat Pierre François Jamet.

De bon matí, els nois i noies de secundària i batxillerat van celebrar, juntament amb els seus professors, la eucaristia a la catedral, presidida pel Mn. Josep Mª Domingo, on van recordar els valors del nostre fundador i van pregar perquè el seu testimoni continuï sent referència de tota la comunitat educativa del Bon Salvador.

Al mateix moment, els alumnes de cicle superior de primària van celebrar la seva eucaristia a la capella de l’escola, presidida per Mons. Agustí Cortés i concelebrada per Mn. Joan Pere Pulido i Mn. Ricard Hernández.

Durant el matí, els alumnes d’Educació Infantil i cicles Inicial i Mitjà de Primària van fer la celebració de la paraula amb Mn. Ricard Hernández, a la capella de l’escola.

A mig matí, els alumnes de Secundària i Batxillerat van poder gaudir d’un concert a la Sala Iberia amb el grup musical La Colla del Drac del Poble Nou, on els músics van convidar als alumnes a ballar a la pista.

Per la seva banda, els alumnes de Cicle Mitjà i Superior van passar una bona estona amb l’actuació del grup Bufanúvols que van presentar els respectius espectacles “Guardià de la nit” i “Contes beduïns”.

Els més petits van gaudir d’una representació teatral de titelles sobre la vida del Pare Jamet.

La diada es va completar amb una sèrie d’activitats a classe per recordar la vida del Pare Jamet. A les imatges següents podem veure alguns dels treballs realitzats pels alumnes.

127 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page