top of page

DENIP. Dia Escolar de la No-violència i la Pau


El 30 de gener vàrem celebrar el DENIP, el dia que commemorem l’aniversari de la mort de Mahatma Gandhi. Amb aquesta diada es vol fomentar l’educació en valors com la concòrdia, la tolerància, la solidaritat, el respecte als drets humans, la no-violència i la pau.

Enguany, i sota el lema de “Protagonistes de la Pau”, tot l’alumnat de l’escola ha treballat diferents personalitats del món que han contribuït, amb la seva vida, al foment de la pau.

Tanmateix, tots hem pogut constatar que els principals protagonistes som cadascú de nosaltres. Cada classe ha contribuït en la confecció d’un mural que han permès decorar els passadissos de l’escola.

I com a acte de cloenda, tot l’alumnat i el professorat ens hem aplegat a la pista de futbol per llegir un breu manifest, explicant tota la feina feta a classe per conscienciar-nos de la importància de la pau en el nostre entorn. Al final de l’acte, els nois i noies de batxillerat van enlairar globus de color blanc, amb l’aplaudiment de tothom.

Va ser una jornada molt maca, agraïm a tothom la seva entrega i il·lusió.

55 views0 comments
bottom of page