top of page

Lectura en veu alta.


Ja fa uns anys que la nostra escola es presenta al Certamen de Lectura en Veu Alta que organitza la Fundació Enciclopèdia Catalana amb la col·laboració del Departament d'Ensenyament.

Primer els/les professors/res trien els/les candidats/des, els reparteixen les lectures que s'hauran de preparar al llarg d'unes setmanes. Després les hauran de llegir davant dels seus companys/es i d'un jurat format per mestres de l'escola.

Es tracta d'una lectura en veu alta, no pas d’una lectura dramatitzada. Això vol dir que, en cap cas, el to de la lectura ha d’equiparar-se a un to teatral, però tampoc no ha de ser monòton: ha de ser un to natural, però no neutral.

El concurs es realitza a Cicle Mitjà (Grumets Vermells) i a Cicle Superior (Grumets Verds):

Per Cicle Mitjà han participat Mar Gastón, Martina González, Ferran Guash Dídac Sánchez, Naïs Fuentes i Cristina Pinar, de tercer; Aroha Benaiges, Oriol Murillo, Lucía Gil, Abril Soriano, Blanca Marco i Martí Lahoz, de quart.

Enguany han participat els/les alumnes : Marta Mata (absent), Marina Pérez, Laia Pablo, Àlex Collado, Pol Sánchez i Naia Zapata de cinquè. Ho han fet per sisè: Ignasi García, Andrea Salado, Lucía Vicente, Júlia Rúa i Alba Munuera.

La decisió ha estat molt difícil, doncs, tot/es els participants ho han fet molt bé. Els agraïm les ganes i l'interès mostrat.

La candidata guanyadora de Cicle Superior (Grumets Verds), que representarà la nostra escola el 9 de març, és l'Alba Munuera de sisè, i el suplent, que l'acompayarà, és el Pol Sánchez de cinquè. Per Cicle Mitjà (Grumets Vermells) la representant serà l’Aroha Benaiges i la suplent, la Naïs Fuentes.

Enhorabona a tots i totes!!!


28 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page