UA-110080102-1 UA-110080102-1
 

JORNADA SOLIDÀRIA 2018


Enguany, un cop més, vam celebrar a l’escola, el 8 de març, la Jornada Solidària. Durant aquella setmana se’ls va anar explicant als nostres alumnes com és de primordial fomentar la solidaritat, aquest valor tan preuat. I ho vam exemplificar amb la important tasca que fan les germanes del Bon Salvador a Madagascar i també amb l’objectiu de Mans Unides de construir una nova escola de secundària a la ciutat de Melanje, a Angola.

I, una vegada més, es va fer realitat generosament la finalitat d’aquesta jornada: recollir fons per ajudar a continuar fent escola a Madagascar i cooperar en el projecte de Mans Unides.

El 8 de març va ser, doncs, el colofó durant el qual l’alumnat i el professorat del Bon Salvador van compartir una estona de pregària a la capella de l’escola. Allí, els alumnes van oferir una espelma com a símbol d’esperança en el món i, també, un sobre amb l’aportació econòmica recollida. Van ser moments de reflexió i de posar de manifest que la humanitat necessita gent compromesa i que sàpiga compartir.

#Solidari #solidaritat

10 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Ja podeu consultar el llistat definitu de així com la llista d'espera per al curs 2022-2023

 
UA-110080102-1