top of page

12è Forum TR


Dimecres 25 d’abril va tenir lloc a la Sala Gòtica del Palau Requesens de Molins de Rei el 12è Fòrum de Treballs de Recerca, organitzat pel Servei Educatiu del Baix Llobregat 1, CRP i els Ajuntaments del Papiol, Molins de Rei i Sant Feliu de Llobregat. Es van presentar vuit treballs seleccionats primer per les escoles i instituts participants i finalment pel Jurat. El representant de la nostra escola va ser el Pablo Martín

amb el treball “La història de l’OK” tutelat per en Jordi Llusià. Durant la cerimònia es va comunicar la decisió del Jurat de presentar als premis EduRecerca Baix Llobregat dos dels nostres treballs: el del Pablo per al Premi Consell Esportiu i el de la Mireia Varón “Endansant-me, descobrint-me” tutelat per en Javier Gamell per al premi Aula de Música i Teatre. Enhorabona a tots dos i bona sort en aquest nou repte!


74 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page