top of page

RESULTATS PAU 2018


El passat dimecres 27 de juny vam rebre els resultats de les PAU 2018. Volem felicitar als nostres alumnes ja que tant la nota mitjana d’expedient, com la de les PAU i la d’accés superen les mitjanes de Catalunya:

MITJANA ESCOLA CATALUNYA

Expedient 8,04 7,37

PAU 7,345 6,662

D'ACCÈS 7,762 7,088

Des de l'any 2001, el Consell Interuniversitari de Catalunya atorga anualment les distincions de les Proves per reconèixer públicament l'esforç dels/de les estudiants, així com la seva bona preparació en la realització d’aquestes. Es concedeix la Distinció de les PAU a l'alumnat de Catalunya que en la convocatòria ordinària de juny ha obtingut una qualificació igual o superior a 9 punts, en la nota de la PAU (fase general). El proper divendres 20 de juliol rebran aquesta Distinció la Júlia Blanco, el Marc Clarasó, el Gerard Miró i el Marc Morante. Enhorabona a tots quatre!

Els resultats de la fase d’admissió, no surten a les estadístiques perquè la nota d’admissió canvia segons el grau al qual volen accedir els alumnes. En el nostre cas, molts alumnes han tret notes altes i aconsegueixen així superar els 12 i inclús els13 punts sobre 14 que és la puntuació màxima possible. Estem molt contents perquè això els permetrà matricular-se del grau triat.

El passat 16 de juny les tres alumnes que volien accedir al Grau en Educació Infantil i Educació Primària, havien de superar les PAP (Proves d’Aptitud Personal) que consisteixen en la realització de dos exàmens: un de competència comunicativa i raonament crític i un de competència logicomatemàtica. A Catalunya només han superat aquestes proves el 59’11 % dels alumnes presentats i totes tres van superar-les. També volem felicitar-les!

Estem contents perquè sabem que preparar bé les PAU és haver treballat bé durant el Batxillerat i encoratgem als alumnes que faran el Batxillerat el curs vinent a tenir-ho en compte i preparar-se el millor possible per obtenir bons resultats i poder accedir als estudis que triïn.

Aquí teniu la carta de la coordinadora de les PAU felicitant a tot l'equip docent del centre.

298 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page