top of page

Setmana Literària


Un altre any celebrem la Setmana Literària a Secundària. Molts de vosaltres ja la coneixeu: durant aquests dies, des de les àrees de llengües no treballem els continguts curriculars habituals, sinó que coneixem alguna cosa més sobre escriptors i escriptores, gèneres literaris, lèxic, cultura... . Cada nivell i cada llengua tenen assignat un projecte concret, que els i les alumnes treballen en parelles i/o grups cooperatius, de man

era lúdica i participativa. Vam començar amb les nostres llengües primeres, català i castellà, fa sis anys; ja en fa tres que el departaments de llengua anglesa no va voler ser menys i inicià els English Culture Days; i enguany, ja hi som tots, ja que arrenca la 1ère Setmaine de la Francophonie.


26 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page