top of page

VISITA DEL MONTPI


Aquest trimestre a P5 estem fent un projecte sobre ELS ESPORTS i estem aprenent moltes coses: els diferents tipus d’esport, el material que es fa servir, les equipacions necessàries per a practicar-los, les normes, on es poden practicar...

Estem molt emocionats perquè ens encanta fer esport i perquè hem rebut la carta de l’Olímpia, una nena grega que ens ha parlat dels jocs que es feien fa molts anys a la seva terra i que encara ara es continuen fent cada quatre anys. A més a més ens va convidar a participar dels Jocs Olímpics que es feien a El Xaragall. Hi vam anar i ens ho vam passar genial!!

L’altre dia ens va sorprendre amb la visita del seu amic en Montpi, que és la mascota d’un club de bàsquet. Era molt simpàtic! Ens va fer molta il·lusió poder jugar amb ell una estona i vam aconseguir encistellar-ne moltes!

Esperem que ens vingui a veure molt aviat!

20 views0 comments
bottom of page