top of page

El monstre de colors.


Aquest trimestre hem conegut un personatge molt especial, que ens ha ajudat a conèixer-nos millor: el Monstre de Colors. Va arribar ben embolicat amb tots els seus colors barrejats que no sabía com endreçar. Per això l’hem ajudat a anar desenredant totes les seves emocions i tots junts hem anat descobrint que cadascuna d’elles té el seu propi color. El blau de la tristesa, el groc de l’alegria, el verd de la calma, el negre de la por, el vermell de la ràbia i el rosa de l’estimació. Aquesta setmana,

després d’un trimestre de descobriments, l’hem pogut conèixer de primera mà. Ens esperaba al teatre Àtrium, on ens ha explicat la seva història. Estem molt contents d’haver pogut compartir amb ell totes aquestes emocions que a vegades a nosaltres també se’ns emboliquen una mica.

124 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page