top of page

Emprenedoria


Enguany la nostra escola ha engegat un nou projecte educatiu, s'anomena Projecte CUEME (Emprenedoria). Durant tot un CURS els i les alumnes de sisè crearan una cooperativa. Començaran amb l'elaboració d'uns estatuts, votacions per decidir el nom, el capital social, quin percentatge es destinarà a una entitat social, el logotip, els diferents departaments, decidiran quins productes fabricaran... L'objectiu final serà posar a la venda els productes elaborats en el mercat dels dilluns de Sant Feliu.

Aquest projecte és molt motivador pels nostres alumnes doncs, tot el procés està a les seves mans, han d'anar prenent decisions que afectaran directament a la cooperativa, així doncs, es fomenta la coope

ració entre els/les alumnes i també la transversalitat de les diferents àrees. També és una bona manera que comencin a posar en pràctica ara, i a familiaritzar-se, amb el que molts d’ells hauran de fer el dia de demà quan s’hagin d’obrir camí al món laboral.

25 views0 comments
bottom of page