top of page

Portes Obertes C. Inicial


El passat dimarts dia 11 de desembre els nostres alumnes de primer i segon de Primària van fer les seves actuacions de portes obertes a la sala d’actes de l’escola.

Tant pares i mares, com alumnes, van quedar molt contents/es de l’actuació que havien fet. Els nens/es van cantar i recitar poemes en totes les llengües que es treballen a les nostres aules.

Primer de Primària va cantar: Què seré quan sigui gran?, Qui sóc jo?, Ja vé Nadal, Oh Tió, el gran Tió. Baby Jesus we love you, Noël Jazz. Han recitat el poema “Gran Notícia” i Endevinalles de Nadal.

Segon de Primària va cantar: Pluja de sons, Mirall de Pau, Ara és Nadal, Un camell d’Orient, Virolet Sant Pere, Go, tell it on the mountain and Père Noël frappe la porte. Han recitat el poema « Jo tinc un pessebre » i « La Navidad ».

A continuació tots els participants han gaudit d’un muntatge audiovisual en el que es recollien algunes de les activitats que han realitzat durant aquest trimestre i per finalitzar, les famílies han pogut visitar les aules dels nens/es de Cicle Inicial de Primària.


97 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page