top of page

TEATRE 5è: Pare Jamet


Els/les alumnes de 5è de Primària van representar l’obra basada en la vida del Pare Jamet, el fundador de la nostra escola. Enguany estrenàvem una nova versió, un arranjament realitzat per una comissió de mestres que han col·laborat d'una manera molt activa.

Aquesta activitat ha motivat molt als/les nostres alumnes des de l’inici de la proposta. També ha estat una bona oportunitat de conèixer i donar a conèixer la vida del nostre fundador.

El dia de la representació hi havia molts nervis com a totes les estrenes, però l’actuació va ser tot un èxit. Els/les espectadores van gaudir de l’acte que els nens i nenes de 5è van realitzar amb molt interès, il·lusió i alegria

Després del teatre van trobar-nos amb els pares, mares, avis, àvies... a les aules on vam gaudir d’un petit berenar i una mica de tertúlia. Els/les alumnes de 5è de Primària van representar l’obra basada en la vida del Pare Jamet, el fundador de la nostra escola. Enguany estrenàvem una nova versió, un arranjament realitzat per una comissió de mestres que han col·laborat d'una manera molt activa. Aquesta activitat ha motivat molt als/les nostres alumnes des de l’inici de la proposta. També ha estat una bona oportunitat de conèixer i donar a conèixer la vida del nostre fundador. El dia de la representació hi havia molts nervis com a totes les estrenes, però l’actuació va ser tot un èxit. Els/les espectadores van gaudir de l’acte que els nens i nenes de 5è van realitzar amb molt interès, il·lusió i alegria.

Després del teatre van trobar-nos amb els pares, mares, avis, àvies... a les aules on vam gaudir d’un petit berenar i una mica de tertúlia.

65 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page