top of page

COPA CANGUR


La Societat Catalana de Matemàtiques ha organitzat aquest curs la VI Copa Cangur, on equips de 7 alumnes formats per 4 de 3r d’ESO i 3 de 2n d’ESO competeixen amb equips d’altres escoles d’arreu de Catalunya resolent problemes matemàtics en un temps limitat. És un concurs molt emocionant perquè la puntuació dels problemes va canviant en funció de com es desenvolupa la sessió i, fins l’últim moment, cal lluitar per aconseguir les millors posicions.

El nostre equip, format per Marc Costa, Guillermo Gil, Izan Hernández, Julen Jordano, Alba Monte, María Palomo i Pol Resina. Van aconseguir fer una molt bona primera fase el passat 24 de gener: van quedar primers a la seu de Cornellà!

Estan a la final que se celebrarà el proper 7 de març al Tecnocampus de Mataró.

Els felicitem per la feina feta i els desitgem molta sort en la fase final!!

59 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page