top of page

Portes Obertes 3r i 4t


El passat 9 d’abril vam celebrar les portes obertes de Cicle Mitjà a l’escola. Els nens i nenes de 3r i 4t ens van convidar, a través de diverses cançons i balls, a viatjar per diversos països d’Europa.

Els i les alumnes de 3r van iniciar el viatge amb autobús des de Catalunya cap a França per gaudir d’un meravellós ball. Van continuar el viatge agafant un avió destí Liverpool per assistir a un concert tribut a “The Beatles”. Finalment, van acabar el seu viatge embarcant-se en un creuer que els va portar a Venècia on van gaudir d’un ball de màscares i van recórrer la ciutat dels canals amb gòndola.

Els i les alumnes de 4t de Primària, en canvi, van iniciar el seu viatge cap a la ciutat d’Albi, on van visitar l’escola Bon Salvador de França. Allà van ser rebuts amb molta alegria i amb molt ritme. Un cop acabada la visita, els nens i nenes van continuar el seu viatge per Suècia on van assistir a un concert d’Abba. Com a punt final, van concloure l’aventura embarcats en un creuer de tornada cap a casa.

93 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page