top of page

Sant Jordi 2019


El passat 23 d’Abril vam celebrar a la nostra escola el dia de Sant Jordi.

La jornada va començar amb l’elecció i preparació del pom de roses a tots els nivells. Una vegada preparades les roses es van baixar al vestíbul de l’escola pel concurs de roses i per a que tothom les pogués veure.

El matí va continuar amb activitats diverses.

A Cicle Inicial guarniment de vitralls, elaboració i decoració de portes, decoració de banderoles, muntatge de portes, mural i concurs de dracs.

A Cicle Mitja, elecció de la rosa, decoració de passadissos, preparació de la representació teatral i realització de l’obra, intercanvi de llibres i per finalitzar la jornada concurs de princeses i cavallers.

A Cicle Superior, elecció de la rosa, decoració de portes i auca de Sant Jordi així com diferents tallers (decoració porta, Dracs en 3D, punts de llibre i dibuixos). A la tarda els alumnes de 5è vam anar a la Plaça de la Vila a fer un volt per les paradetes de llibres i a veure la paradeta d’emprenedoria dels nostres companys de 6è.

108 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page