top of page

RESULTATS DE LES PAU  2019


El passat dijous 27 de juny vam rebre els resultats de les PAU 2019. Volem felicitar els nostres alumnes, ja que tant la nota mitjana d’expedient, com la de les PAU i la d’accés superen les mitjanes de Catalunya:

MITJANA ESCOLA CATALUNYA

Expedient 8,18 7,43

PAU 7,565 6,638

D'ACCÈS 7,928 7,111

Des de l'any 2001, el Consell Interuniversitari de Catalunya atorga anualment les distincions de les Proves per reconèixer públicament l'esforç dels/de les estudiants, així com la seva bona preparació en la realització d’aquestes. Es concedeix la Distinció de les PAU a l'alumnat de Catalunya que en la convocatòria ordinària de juny ha obtingut una qualificació igual o superior a 9 punts, en la nota de la PAU (fase general). El proper divendres 19 de juliol rebran aquesta Distinció el Lluís Aymerich, la Nerea Rodríguez i l’Anna Rosco. Enhorabona a tots tres!

Els resultats de la fase d’admissió, no surten a les estadístiques perquè la nota d’admissió canvia segons el grau al qual volen accedir els alumnes. En el nostre cas, molts alumnes han tret notes altes i aconsegueixen així superar els 12 i inclús els13 punts sobre 14 que és la puntuació màxima possible. Estem molt contents perquè això els permetrà matricular-se del grau triat.

Valorem molt positivament aquests resultats perquè sabem que preparar bé les PAU és haver treballat bé durant el Batxillerat i encoratgem als alumnes que el faran el curs vinent a tenir-ho en compte i preparar-se el millor possible per obtenir bons resultats i poder accedir als estudis que triïn.

253 views0 comments
bottom of page