UA-110080102-1

ANEM AL BOSC


Ja ha arribat la tardor i els nens i nenes de P3 ens hem acostat al bosc de l’escola. De llop no n’hem vist cap, però sí que hi hem trobat moltes altres coses interessants!

Hem recollit unes quantes fulles de tardor, n’hi havia de marrons, taronges, grogues… de molts colors! També hem trobat pinyes, glans, olives, alguna castanya i fins i tot un bolet! Els arbres fruiters ja tenien llimones, mandarines i taronges, però encara eren una mica verdes. En canvi, els magraners sí que ens han deixat tastar els seus fruits. Hem agafat unes quantes magranes i a l’aula les hem observat, desgranat i fins i tot tastat! Mmmhh! Que bones!!


38 vistas

© Copyright 2020 Escola Bon Salvador. 

C/Armenteres 37/39

Sant Feliu de Llobregat

(Barcelona) Catalunya

  • Instagram

Contacte

Adreça