UA-110080102-1

VISITA A L’ESCOLA


Els nens i nenes de P5, com que ja coneixem molt el Parvulari, hem anat a descobrir altres espais de l’escola.

En primer lloc, hem anat a la recepció i en aquell edifici, també hem pogut visitar la cuina i el menjador on anirem el curs que ve, quan siguem nens i nenes de Primer!! Hem conegut altres persones que treballen a la nostra escola, ajudant a fer que tot funcioni molt bé.

Hem passat per diferents patis, i ens hem aturat una mica a jugar als jocs pintats a terra. Que divertits!

Per últim, hem arribat a l’edifici de Primària, on hem pogut veure les classes, la biblioteca, l’aula d’informàtica…I alguns hem vist els nostres germans més grans!! Que bé que ens ho passem tots a l’escola!!


3 vistas

© Copyright 2020 Escola Bon Salvador. 

C/Armenteres 37/39

Sant Feliu de Llobregat

(Barcelona)

  • Instagram

Contacte

Adreça