top of page

A L’ABORDATGE!!!


Els nens i nenes de P5 hem rebut un missatge dins d’una ampolla!

-“Qui ens l’haurà enviat?”

-“Què hi dirà?”

Doncs ha estat, encara que no us ho creureu, un pirata!! El seu nom és Ulldevellut i ens ha plantejat un repte: construir un vaixell pirata!!

La idea ens ha encantat. Estem molt engrescats i volem aprendre moltes coses dels pirates per poder formar part de la seva tripulació. Per això, els pares i mares ens han ajudat a buscar informació que després expliquem a la classe per aprendre tots junts!

A més a més, hem anat a visitar el Museu Marítim de Barcelona. Allà, el Pirata Punydeferro ens ha ajudat a trobar un tresor seguint un mapa, i ens ha posat un mocador al cap mentre dèiem el nom pirata que volem tenir quan se’ns esborri el tatuatge que ens ha marcat a la mà. Que divertit!!!

Vosaltres creieu que ho aconseguirem?? Segur que sí, perquè entre tots… FEM UN GRAN EQUIP!!

49 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page