top of page

FESTA DEL PARE JAMET 2021



Un any més tota la comunitat educativa hem celebrat la festivitat del nostra fundador, el beat Pierre François Jamet, que celebrem el 12 de gener.


Tots hem tingut clar que ha estat un any molt diferent i estrany pel fet de no poder-nos ajuntar i gaudir de les activitats comunes de l’escola ni la celebració de l’eucaristia a la Catedral. Però, no hem volgut deixar de celebrar aquesta festivitat tan important per a tots nosaltres.


Els alumnes han gaudit de forces activitats a classe i unes celebracions de la paraula que hem fet a diferents llocs: Infantil i Primària (fins a 5è) ho han fet davant del monument del Pare Jamet i l’ESO i Batxillerat a la capella de l’escola, en aquest darrer cas mantenint sempre les mesures de prevenció necessàries. Així mateix, a nivell més institucional, hi ha hagut una sola missa a la capella de l’escola pels alumnes de 6è de primària, amb la participació habitual del bisbat.


Les activitats a classe han consistit en titelles, jocs, recorregut i explicació de murals del Pare Jamet, Joc de l’oca del Pare Jamet, “auca digital” sobre la vida del Pare Jamet i visionat d’una pel·lícula i reflexió-debat posterior pels més grans.


Malgrat les restriccions sanitàries, hem gaudit tots d’una bona celebració i ens ha agradat tornar a recordar la vida del nostre fundador.

52 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page