top of page

NOTÍCIA RESULTATS DE LES PAU 2021

El passat dilluns 28 de juny vam rebre els resultats de les PAU 2021. Volem felicitar als nostres alumnes ja que tots han aprovat (96.77% a Catalunya) i tant la nota mitjana d’expedient, com la de les PAU i la d’accés superen les mitjanes de Catalunya:

MITJANA ESCOLA CATALUNYA EXPEDIENT 8,00 7,66 PAU 7,25 6,85 D’ACCÉS 7,70 7,34 Des de l'any 2001, el Consell Interuniversitari de Catalunya atorga anualment les distincions de les Proves per reconèixer públicament l'esforç dels/de les estudiants, així com la seva bona preparació en la realització d’aquestes. Es concedeix la Distinció de les PAU a l'alumnat de Catalunya que en la convocatòria ordinària de juny ha obtingut una qualificació igual o superior a 9 punts, en la nota de la PAU (fase general). De la nostra escola rebran aquesta Distinció els alumnes següents: Sara Álvarez, Esther Álvarez, Gonzalo Dengra i Óscar Pérez. Enhorabona a tots quatre! Els resultats de la fase d’admissió, no surten a les estadístiques perquè la nota d’admissió canvia segons el grau al qual volen accedir els alumnes. En el nostre cas, molts alumnes han tret notes altes i aconsegueixen així superar els 12 i inclús els 13 punts sobre 14 que és la puntuació màxima possible. Estem molt contents perquè això els permetrà matricular-se del grau triat.

Valorem molt positivament aquests resultats perquè sabem que preparar bé les PAU és haver treballat bé durant el Batxillerat i més en la situació de pandèmia que ens ha tocat viure.

57 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page