top of page

RESULTATS PAU

El passat dimecres 29 de juliol vam rebre els resultats de les PAU 2020. Volem felicitar als nostres alumnes perquè tots han aprovat i tant la nota mitjana d’expedient, com la de les PAU i la d’accés superen les mitjanes de Catalunya:



Els resultats de la fase d’admissió, no surten a les estadístiques perquè la nota d’admissió canvia segons el grau al qual volen accedir els alumnes. En el nostre cas, molts alumnes han tret notes altes i aconsegueixen així superar els 12 i inclús els 13 punts sobre 14 que és la puntuació màxima possible. Estem molt contents perquè això els permetrà matricular-se del grau triat.

Valorem molt positivament aquests resultats perquè sabem que preparar bé les PAU és haver treballat bé durant el Batxillerat i aquest curs ha requerit un gran esforç per part de tothom degut a la pandèmia.

Des de l'any 2001, el Consell Interuniversitari de Catalunya atorga anualment les distincions de les Proves per reconèixer públicament l'esforç dels/de les estudiants, així com la seva bona preparació en la realització d’aquestes. Es concedeix la Distinció de les PAU a l'alumnat de Catalunya que en la convocatòria ordinària de juny ha obtingut una qualificació igual o superior a 9 punts, en la nota de la PAU (fase general). Al setembre hem rebut una molt bona notícia: després de reclamar la seva nota en una matèria, la Laura Herència ha pujat la seva mitjana i ha obtingut aquesta distinció: Enhorabona!

37 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page