top of page

Setmana de la Ciència 2022

Updated: Dec 5, 2022

Del 14 al 22 de novembre hem celebrat la Setmana de la Ciència a l’escola.


Els i les alumnes de 3r i 4t d’ESO han participat a la primera Olimpíada de Ciències. Els diferents equips mixtes van haver de resoldre 40 problemes de Física, Química, Biologia, Tecnologia i Matemàtiques. Els tres equips guanyadors de cada curs van gaudir, l’endemà, d’un bon esmorzar.

Els i les alumnes de 1r i 2n d’ESO han portat a terme un repte d’economia circular. Han calculat els kg de CO2 alliberats a l’atmosfera deguts a la fabricació del plàstic que han consumit en una setmana i han comparat les quantitats obtingudes en el cas de que el plàstic fos nou o fos reciclat. Amb totes les dades han fet uns murals per conscienciar de la necessitat de reduir el consum de plàstic, i en els casos en que no és possible, consumir plàstic reciclat. Amb això aconseguim reduir el nostre impacte en el canvi climàtic i contribuir al pacte verd europeu.

Els alumnes d’Educació Infantil i Educació Primària han gaudit de l’espectacle Clowntífics, que combina un espectacle de clown i una activitat educativa de ciència. Per una estona, els nens i nenes es van convertir en autèntics investigadors.



42 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page