UA-110080102-1 JORNADA SOLIDÀRIA 2018

JORNADA SOLIDÀRIA 2018

Enguany, un cop més, vam celebrar a l’escola, el 8 de març, la Jornada Solidària. Durant aquella setmana se’ls va anar explicant als nostres alumnes com és de primordial fomentar la solidaritat, aquest valor tan preuat. I ho vam exemplificar amb la important tasca que fan les germanes del Bon Salvador a Madagascar i també amb l’objectiu de Mans Unides de construir una nova escola de secundària a la ciutat de Melanje, a Angola.

I, una vegada més, es va fer realitat generosament la finalitat d’aquesta jornada: recollir fons per ajudar a continuar fent escola a Madagascar i cooperar en el projecte de Mans Unides.

El 8 de març va ser, doncs, el colofó durant el qual l’alumnat i el professorat del Bon Salvador van compartir una estona de pregària a la capella de l’escola. Allí, els alumnes van oferir una espelma com a símbol d’esperança en el món i, també, un sobre amb l’aportació econòmica recollida. Van ser moments de reflexió i de posar de manifest que la humanitat necessita gent compromesa i que sàpiga compartir.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entrades destacades

POSTAL DE NADAL

20/12/2019

1/3
Please reload

​Últimes entrades.

20/12/2019

31/10/2019

10/10/2019

Please reload

© Copyright 2017 Escola Bon Salvador. 

C/Armenteres 37/39

Sant Feliu de Llobregat

(Barcelona)

  • Instagram

Contacte

Adreça