UA-110080102-1 Setmana Literària

Setmana Literària

22 Nov 2018

Un altre any celebrem la Setmana Literària a Secundària. Molts de vosaltres ja la coneixeu: durant aquests dies, des de les àrees de llengües no treballem els continguts curriculars habituals, sinó que coneixem alguna cosa més sobre escriptors i escriptores, gèneres literaris, lèxic, cultura... . Cada nivell i cada llengua tenen assignat un projecte concret, que els i les alumnes treballen en parelles  i/o grups cooperatius, de man

era lúdica i participativa. Vam començar amb les nostres llengües primeres, català i castellà, fa sis anys; ja en fa tres que el departaments de llengua anglesa no va voler ser menys i inicià els English Culture Days; i enguany, ja hi som tots, ja que arrenca la 1ère Setmaine de la Francophonie.

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

​Últimes entrades.

09/04/2020

Please reload

© Copyright 2020 Escola Bon Salvador. 

C/Armenteres 37/39

Sant Feliu de Llobregat

(Barcelona)

  • Instagram

Contacte

Adreça