UA-110080102-1 HA ARRIBAT EL CAGA TIÓ !

HA ARRIBAT EL CAGA TIÓ !

14 Dec 2018

 

 

Ja s’acosten les festes de Nadal  acompanyades d’il.lusió i tradicions. El pessebre, les nadales, les neules, els torrons i no pot faltar el nostre estimat Tió! És per això que tots els nens i nenes d’infantil  hem anat a buscar-lo. Aquest  curs , mentre passejàvem pels jardins de l’escola, de lluny l’hem vist i corrents  ens hi hem acostat. Estava tapat amb una manteta i una gorra al cap per protegir-se bé del  fred que fa aquests dies. L’hem abraçat, acariciat i ens l’hem endut a les classes per cuidar-lo. Ara cada dia, li donem un bocinet d’esmorzar i de berenar, el  tapem amb la seva manteta i li cantem cançons. I és que el Tió ha d’agafar moltes forces per poder cagar ben fort el dia que l’haguem de picar tot cantant la seva cançó…Tió, tió, caga tió!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entrades destacades

POSTAL DE NADAL

20/12/2019

1/3
Please reload

​Últimes entrades.

20/12/2019

31/10/2019

10/10/2019

Please reload

© Copyright 2017 Escola Bon Salvador. 

C/Armenteres 37/39

Sant Feliu de Llobregat

(Barcelona)

  • Instagram

Contacte

Adreça