UA-110080102-1 ELS PASTORETS

ELS PASTORETS

16 Dec 2018

Arriba el Nadal i també, com cada curs en aquestes dates, l’obra teatral clàssica "Els Pastorets", que representen els nens i les nenes de sisè de Primària. Després de moltes setmanes d'assajos, d'esforç i dedicació per part, tant dels alumnes com dels professors/es i també dels pares,  la representació ha estat un èxit. Els nostres alumnes han demostrat una gran professionalitat. A part del text teatral que han hagut d'aprendre de memòria també han fet unes coreografies espectaculars amb alguns dels hits actuals.

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

​Últimes entrades.

09/04/2020

Please reload

© Copyright 2020 Escola Bon Salvador. 

C/Armenteres 37/39

Sant Feliu de Llobregat

(Barcelona)

  • Instagram

Contacte

Adreça