UA-110080102-1 El monstre de colors.

El monstre de colors.

18 Dec 2018

 

 

Aquest trimestre hem conegut un personatge molt especial, que ens ha ajudat a conèixer-nos millor: el Monstre de Colors. Va arribar ben embolicat amb tots els seus colors barrejats que no sabía com endreçar. Per això l’hem ajudat a anar desenredant totes les seves emocions i tots junts hem anat  descobrint  que cadascuna d’elles té el seu propi color. El blau de la tristesa, el groc de l’alegria, el verd de la calma, el negre de la por, el vermell de la ràbia i el rosa de l’estimació. Aquesta setmana,

després d’un trimestre de descobriments, l’hem pogut conèixer  de primera mà. Ens esperaba al teatre Àtrium, on ens ha explicat la seva història. Estem molt contents d’haver pogut compartir amb ell totes aquestes emocions que a vegades a nosaltres també se’ns emboliquen una mica.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

​Últimes entrades.

09/04/2020

Please reload

© Copyright 2020 Escola Bon Salvador. 

C/Armenteres 37/39

Sant Feliu de Llobregat

(Barcelona)

  • Instagram

Contacte

Adreça