Emprenedoria

27 Nov 2018

 

Enguany la nostra escola ha engegat un nou projecte educatiu, s'anomena Projecte CUEME (Emprenedoria). Durant tot un CURS els i les alumnes de sisè crearan una cooperativa. Començaran amb l'elaboració d'uns estatuts, votacions per decidir el nom, el capital social, quin percentatge es destinarà a una entitat social, el logotip, els diferents departaments, decidiran quins productes fabricaran... L'objectiu final serà posar a la venda els productes elaborats en el mercat dels dilluns de Sant Feliu.

 

Aquest projecte és molt motivador pels nostres alumnes doncs, tot el procés està a les seves mans, han d'anar prenent decisions que afectaran directament a la cooperativa, així doncs, es fomenta la coope

 

ració entre els/les alumnes i també la transversalitat de les diferents àrees. També és una bona manera que comencin a posar en pràctica ara, i a familiaritzar-se, amb el que molts d’ells hauran de fer el dia de demà quan s’hagin d’obrir camí al món laboral.

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entrades destacades

Racons a infantil!

06/03/2019

1/2
Please reload

​Últimes entrades.

10/10/2019

Please reload

© Copyright 2017 Escola Bon Salvador. 

  • Instagram

Contacte

C/Armenteres 37/39

Sant Feliu de Llobregat

(Barcelona)

Adreça