UA-110080102-1 Emprenedoria

Emprenedoria

27 Nov 2018

 

Enguany la nostra escola ha engegat un nou projecte educatiu, s'anomena Projecte CUEME (Emprenedoria). Durant tot un CURS els i les alumnes de sisè crearan una cooperativa. Començaran amb l'elaboració d'uns estatuts, votacions per decidir el nom, el capital social, quin percentatge es destinarà a una entitat social, el logotip, els diferents departaments, decidiran quins productes fabricaran... L'objectiu final serà posar a la venda els productes elaborats en el mercat dels dilluns de Sant Feliu.

 

Aquest projecte és molt motivador pels nostres alumnes doncs, tot el procés està a les seves mans, han d'anar prenent decisions que afectaran directament a la cooperativa, així doncs, es fomenta la coope

 

ració entre els/les alumnes i també la transversalitat de les diferents àrees. També és una bona manera que comencin a posar en pràctica ara, i a familiaritzar-se, amb el que molts d’ells hauran de fer el dia de demà quan s’hagin d’obrir camí al món laboral.

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entrades destacades

POSTAL DE NADAL

20/12/2019

1/3
Please reload

​Últimes entrades.

20/12/2019

31/10/2019

10/10/2019

Please reload

© Copyright 2017 Escola Bon Salvador. 

C/Armenteres 37/39

Sant Feliu de Llobregat

(Barcelona)

  • Instagram

Contacte

Adreça