UA-110080102-1 TAULA DE SALUT JOVE

TAULA DE SALUT JOVE

28 Sep 2019

 

 

Què és la Taula de Salut Jove?

 

La Taula té el propòsit d’esdevenir un òrgan de participació comunitària en matèria de Salut Juvenil a la nostra ciutat, entesa des d’un punt de vista integral i posant el focus d’atenció en els determinants socials de la salut (educació, condicions de vida i treball, oci, esports...) així com en les condicions generals socioeconòmiques, culturals i mediambientals del jovent de Sant Feliu.

La Taula farà de vincle entre totes les institucions, entitats i col·lectius relacionats amb la salut jove de la ciutat. Serà un espai de col·laboració i cooperació per millorar la salut i el benestar del jovent. L’objectiu és que tots aquests actors treballin en la direcció de la promoció de la salut per tal de fer de Sant Feliu una ciutat saludable pel jovent.

 

També servirà per recollir percepcions i inquietuds així com problemàtiques i necessitats del jovent, que ajudaran a dissenyar intervencions comunitàries més efectives i adaptades a les necessitats reals d’aquest col·lectiu.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

​Últimes entrades.

09/04/2020

Please reload

© Copyright 2020 Escola Bon Salvador. 

C/Armenteres 37/39

Sant Feliu de Llobregat

(Barcelona)

  • Instagram

Contacte

Adreça