top of page

Celebrant el Dia de la Castanyada: Moments Màgics i Deliciosos a l'Escola! 🌰🍂



Aquest any, vam celebrar el Dia de la Castanyada amb un conjunt d'activitats emocionants que van omplir els cors dels nostres estudiants d'alegria i diversió. El nostre objectiu era oferir una experiència inoblidable i connectar amb les nostres arrels tradicionals, i ho vam aconseguir amb èxit!



**Infantil:** El matí va començar amb una visita especial als jardins de l'escola, on els nens i nenes d'Infantil van tenir l'oportunitat de conèixer a la Maria la Castanyera. Van ser rebuts amb somriures càlids i una paperina plena de castanyes dolces. Les rialles i les emocions es van poder sentir a tot arreu.



 

**Primària:** Als nens i nenes de Primària els esperava un dia ple d'activitats creatives i divertides. Al matí, van posar a prova les seves habilitats amb una manualitat relacionada amb la Castanyada i van gaudir d'un emocionant joc que els va portar pels diferents espais de l'escola. Va ser una oportunitat perfecta per a l'aprenentatge i la diversió.




**Festa de la Castanyada:** A la tarda, tot l'escola es va reunir al pati per gaudir d'una festa plena d'energia i castanyes torrades. Els nens i nenes van ballar, riure i compartir moments especials, tot gaudint de les delicioses castanyes. Els nens i nenes de 6è van jugar un paper fonamental en la festa, repartint les castanyes i assegurant-se que tothom gaudia d'aquesta tradicional festa.


Aquest Dia de la Castanyada va ser una celebració que ens va unir com a comunitat escolar i va omplir els nostres cors de calor i alegria. Les fotos del dia capturen aquestes meravelloses emocions i moments compartits que sempre recordarem amb tendresa.


Gràcies a tots els qui van fer possible aquesta increïble celebració, i esperem amb interès les pròximes aventures i moments especials a l'Escola [Nom de l'Escola].


Segueix-nos per a més actualitzacions i notícies!



📸🍁

159 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page