top of page

CARNESTOLTES


Un curs més hem tornat a ser obedients, hem seguit les instruccions del Rei Carnestoltes i hem passat una setmana molt divertida.

Per començar, dilluns a casa ens vam pintar les cares i en arribar a l’escola, ningú no ens coneixia.

Dimarts ens va tocar portar un barret o una perruca. Al dia següent vam treure de l’armari les samarretes més llampants i cridaneres que teníem i dijous li va tocar el torn als mitjons, que vam portar per sobre dels pantalons lluint-los amb molts colors.

Per fi, divendres va arribar el gran dia. Per la festa ens vam posar la disfressa que havíem preparat amb molta il·lusió. Aquest any hem decidit que aniríem de les 4 estacions: tardor, hivern, primavera i estiu.

Anàvem molt divertits amb perruques de colors i ens ho vam passar d’allò més bé desfilant davant dels grans i ballant a la pista.

66 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page