top of page

FESTA DEL PARE JAMET

Un any més tot l’alumnat de l’escola, el professorat i la Comunitat de religioses del Bon Salvador hem gaudit de la celebració de la festivitat del nostre fundador, el beat Pierre François Jamet, que celebrem el 12 de gener (aquest any ho vàrem celebrar el divendres 11 de gener).

De bon matí, els nois i noies de secundària i batxillerat van celebrar, juntament amb els seus professors, l’eucaristia a la catedral, presidida pel Mn. Josep Mª Domingo, on van recordar els valors del nostre fundador i van pregar perquè el seu testimoni continuï sent referència de tota la comunitat educativa del Bon Salvador.

Al mateix moment, els alumnes de cicle superior de primària van celebrar la seva eucaristia a la capella de l’escola, presidida per Mons. Agustí Cortés i concelebrada per Mn. Joan Pere Pulido.

El dilluns següent, els alumnes d’Educació Infantil i cicles Inicial i Mitjà de Primària van fer la seva celebració de la paraula a la capella de l’escola.

Malauradament, aquest any ens va ploure molt i no van poder gaudir de les activitats previstes a l’aire lliure. Però, vàrem recordar la vida del nostre fundador amb altres activitats. A Educació Infantil i Primària ho van fer a través d’un còmic. També van conèixer la història de la nostra escola i veure com és l'escola del Bon Salvador a Madagascar. També van compartir amb els companys les joguines de reis.

A secundària van reflexionar sobre diferents valors a través de vídeos i es van confeccionar murals per penjar a les parets dels passadissos. Els vídeos tractaven sobre la responsabilitat, l’empatia, el servei, la justícia, el perdó, la fé, ...

A batxillerat van reflexionar sobre el valor del perdó mitjançant el visionat de la pel·lícula “La Missió”, i utilitzant un dossier de treball.

29 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page