top of page

Jornada Esportiva de Futbol Sala

El passat divendres, la nostra escola es va convertir en un autèntic campionat de futbol sala, ple de somriures, competitivitat saludable i amistat. Els nens i nenes de 5è i 6è de primària van participar en una jornada esportiva plena d'emocions, demostrant el seu talent i passió pel futbol sala.

Des de primera hora del matí fins al capvespre, els nostres joves esportistes van disputar partits vibrants entre ells, mostrant habilitats impressionants i companyerisme en tot moment. Les pistes estaven plenes d'energia i entusiasme, amb cada xut i cada defensa emocionant a tots els assistents.

Mentrestant, a les grades, familiars i amics animaven amb fervor, creant un ambient de suport inigualable per als nostres jugadors i jugadores. Entre xiulades d'entusiasme i aplaudiments, es van viure moments inoblidables que quedaran gravats en la memòria de tots els presents.

Al final del dia, més enllà dels resultats dels partits, el que va prevaleixer va ser el sentiment d'unió i camaraderia entre tots els participants. Des de l'escola, volem felicitar a tots els esportistes per la seva dedicació i compromís, així com agrair als entrenadors i a tots els qui van fer possible aquesta jornada esportiva memorable.

Aquesta jornada de futbol sala no només ha mostrat el talent esportiu dels nostres alumnes, sinó també els valors d'esportivitat, respecte i amistat que són fonamentals en la nostra comunitat escolar. Estem molt orgullosos dels nostres esportistes i esperem amb il·lusió les properes jornades esportives per continuar fomentant l'esperit esportiu i la unió entre tots els membres de la nostra escola.




19 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page