UA-110080102-1

HA ARRIBAT EL CAGA TIÓ !


Ja s’acosten les festes de Nadal acompanyades d’il.lusió i tradicions. El pessebre, les nadales, les neules, els torrons i no pot faltar el nostre estimat Tió! És per això que tots els nens i nenes d’infantil hem anat a buscar-lo. Aquest curs , mentre passejàvem pels jardins de l’escola, de lluny l’hem vist i corrents ens hi hem acostat. Estava tapat amb una manteta i una gorra al cap per protegir-se bé del fred que fa aquests dies. L’hem abraçat, acariciat i ens l’hem endut a les classes per cuidar-lo. Ara cada dia, li donem un bocinet d’esmorzar i de berenar, el tapem amb la seva manteta i li cantem cançons. I és que el Tió ha d’agafar moltes forces per poder cagar ben fort el dia que l’haguem de picar tot cantant la seva cançó…Tió, tió, caga tió!


71 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

DENIP 2021

© Copyright 2020 Escola Bon Salvador. 

C/Armenteres 37/39

Sant Feliu de Llobregat

(Barcelona) Catalunya

  • Instagram

Contacte

Adreça