top of page

HA ARRIBAT EL CAGA TIÓ !


Ja s’acosten les festes de Nadal acompanyades d’il.lusió i tradicions. El pessebre, les nadales, les neules, els torrons i no pot faltar el nostre estimat Tió! És per això que tots els nens i nenes d’infantil hem anat a buscar-lo. Aquest curs , mentre passejàvem pels jardins de l’escola, de lluny l’hem vist i corrents ens hi hem acostat. Estava tapat amb una manteta i una gorra al cap per protegir-se bé del fred que fa aquests dies. L’hem abraçat, acariciat i ens l’hem endut a les classes per cuidar-lo. Ara cada dia, li donem un bocinet d’esmorzar i de berenar, el tapem amb la seva manteta i li cantem cançons. I és que el Tió ha d’agafar moltes forces per poder cagar ben fort el dia que l’haguem de picar tot cantant la seva cançó…Tió, tió, caga tió!


87 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page