UA-110080102-1

HA ARRIBAT EL CAGA TIÓ !


Ja s’acosten les festes de Nadal acompanyades d’il.lusió i tradicions. El pessebre, les nadales, les neules, els torrons i no pot faltar el nostre estimat Tió! És per això que tots els nens i nenes d’infantil hem anat a buscar-lo. Aquest curs , mentre passejàvem pels jardins de l’escola, de lluny l’hem vist i corrents ens hi hem acostat. Estava tapat amb una manteta i una gorra al cap per protegir-se bé del fred que fa aquests dies. L’hem abraçat, acariciat i ens l’hem endut a les classes per cuidar-lo. Ara cada dia, li donem un bocinet d’esmorzar i de berenar, el tapem amb la seva manteta i li cantem cançons. I és que el Tió ha d’agafar moltes forces per poder cagar ben fort el dia que l’haguem de picar tot cantant la seva cançó…Tió, tió, caga tió!


65 vistas

© Copyright 2020 Escola Bon Salvador. 

C/Armenteres 37/39

Sant Feliu de Llobregat

(Barcelona) Catalunya

  • Instagram

Contacte

Adreça