top of page

Dia europeu de les llengües.

Avui, 26 de setembre, la nostra escola se suma a la celebració del Dia Europeu de les Llengües. Aquest dia especial ens recorda la importància de la diversitat lingüística i cultural que tenim a Europa i com podem enriquir-nos a través de l'aprenentatge de diferents idiomes. A la nostra escola, ens enorgulleix mostrar el nostre compromís amb l'ensenyament de llengües, amb un enfocament especial en el francès i l'anglès, a més de les nostres llengües locals, el català i el castellà.


Per celebrar aquest dia de manera significativa, volem compartir un emocionant vídeo que mostra com les nostres dedicades mestres de francès i anglès treballen de manera motivadora amb els nostres estimats alumnes d'Infantil i Primària. Aquesta col·laboració és una part essencial de la nostra missió educativa, ja que creiem que l'aprenentatge de llengües és una habilitat clau per a l'èxit futur dels nostres alumnes en un món cada vegada més globalitzat.




En aquest vídeo, podreu veure com els nostres mestres utilitzen estratègies pedagògiques creatives per fer que l'aprenentatge de l'anglès i el francès sigui una experiència estimulant i divertida per als nostres joves estudiants. Les rialles i els somriures que veureu són un testimoni del compromís de tot el nostre personal docent en fer que l'educació sigui una experiència enriquidora i memorable per a tots els nostres alumnes.


En el Dia Europeu de les Llengües, celebrem la riquesa de les llengües i cultures que formen part de la nostra escola i convidem a tothom a abraçar l'oportunitat d'aprendre i créixer a través de l'aprenentatge de noves llengües. Agraïm als nostres mestres, als nostres alumnes i a les seves famílies per ser part d'aquest viatge lingüístic i cultural amb nosaltres.


Junts, continuarem fomentant un ambient educatiu que valori la diversitat lingüística i promogui l'aprenentatge i la comprensió entre cultures. Felicitats a tots en aquest Dia Europeu de les Llengües!


Si voleu obtenir més informació sobre com la nostra escola fomenta l'aprenentatge de llengües, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

103 views0 comments
bottom of page